Buna ziua, as avea nevoie de cateva sfaturi privind urmatoarea problema.
Pe 07.06. 2010 am avut un accident pe autostrada A2, am lovit in spate un autoturism care incetinea pentru ca pe autostrada trecea o turma de oi. Accidentul a avut loc chiar la intrarea pe autostrada sensul de mers dinspre Constanta spre Bucuresti. Dupa ce se urca pe autostrada este o curba spre stanga inainte de podul Saligny, in locul acela turma de oi era indrumata de catre un echipaj de politie spre iesire. Ciobanul a fost amendat pentru ca era pe autostrada cu animalele abia in momentul in care s-a produs accidentul.
As vrea sa stiu daca dau in judecata CNADNR, pentru ca a permis intrarea pe autostrada a ciobanului cu turma de oi, fapt in urma caruia a rezultat evenimentul rutier in care am fost implicat, si sa imi recuperez banii pe daunele autoturismului.
Multumesc anticipat.
nu inteleg ce vina are cnadr ca dvs nu ati pastrat distanta fata de autoturismul din fata.
si nu avea permisiune ciobanul atat timp cat a si fost amendat de politia rutiera.
deci doar cu ciobanul eventual dar foarte greu de castigat
Puteti incerca o plangere penala impotriva ciobanului pentru blocarea drumului public si pentru punerea in pericol a circulatiei pr drumurile publice si decat sa suporte o condamnare mai bine va cadea la intelegere si va veti retrage plangerea prin impacarea partilor.
CNADR are vina ca a permis intrarea ciobanului pe autostrada, iar eu distanta nu prea aveam cum sa o pastrez din moment ce este curba iar autoturismul din fata era aproape oprit si nu era semnalizata turma decat de un ofiter de politie cu mainile ridicate, fara baston si fara vesta reflectorizanta.
Datele ciobanului le-am luat de la agentul de politie care l-a amendat dar nu stiu cate sanse am sa castig procesul impotriva lui.
Avand in vedere ca exista si alte punctede vedere,consider ca ,cea prezentata de distinsul dn.expert"Victor T" este cea cu mai multi sorti de iz,mai ales cu privire la eventualitatea relizarii unei intelegeri cu ciobanul.
Puteti lua datele acestuia de la politia care i-a aplicat amenda,datele acestuia figurand pe un proces verbal
Avarierea masinii
flav88
am si o problema,am lovit o turma de capre intr-o noapte si mi-am avariat masina,politia a gasit vinovat proprietarul,nu am casco deci trebuie sa mi se repare ... (vezi toată discuția)