avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... pot fi dat in judecata daca am restante de peste 3 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

pot fi dat in judecata daca am restante de peste 3 luni?

La noi s-a schimbat administratia,persoana respectiva nu este calificata,majoritatea locatarilor sunt nemultumiti de dansa.
1. Am platit intretinerea si pe nicio chitanta nu este stampila rotunda,este doar stampila cu denumirea asoiatiei,acolo jos pe chitantier unde scrie CASIER si se pune stampila nu se stampileaza nicio chitanta.Sunt valabile aceste chitante?
2. Pot fi data in judecata daca am datorii mai mari de 3 luni?Nu este o lege care ne pasuieste un an?

Cel mai recent răspuns: cavallis , utilizator 20:04, 14 Ianuarie 2011
daca aveti dubii ca administatorul sau casierul fura cu acele chitantiere "false"...dece nu apelati la cenzor sau presedinte ??? ei ce pazesc ? utilitatile asociatiei sunt la zii? se platesc ?...daca totul e ok cu furnizorii, inseamna ca acele chitante care le primiti sunt ok.

daca ati acumulat o suma care a fost hot.in AG ca suma maxima de restanta, astfel veti si dat in judecata...da, se poate. De exemplu, in AG sa hot. ca daca un proprietar nu plateste pana la suma de 1500, sa inceapa procedura de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampila asociatiei severinvlad severinvlad La mine in bloc toate documentele Asociatiei, atat chitantierele cat si contractele, listele de plata sau statele de plata etc. poarta o singura stampila: cea ... (vezi toată discuția)
Chitantiere personalizate teo30967 teo30967 imi puteti spune va rog daca chitantierele cu care se incaseaza intretinerile trebuie sa fie personalizate ? as vrea daca se poate articolul din lege unde ... (vezi toată discuția)
Problema chitantier asociatie locatari AnghelCostinel AnghelCostinel Am urmatoarea problema. In urma unor discutii purtate cu vecinii mei,unul dintre ei sa aratat nemulțumit de chitantele emise de catre administrator pe motiv ... (vezi toată discuția)