avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis retinut abuziv.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut abuziv.

Buna ziua!Sotului meu i-a fost retinut permisul in Germania pe motiv ca este fals.Cum poate fi fals cand dupa ce i-a fost retinut de politia rutiera cand a condus sub influenta alcoolului,i-a fost din nou eliberat?Cui trebuie sa ma adresez?Va rog sunt disperata...precizez ca a fost si amendat cu 250 euro.Astept un raspuns.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:12, 16 Ianuarie 2011
Doamna, probabil este o ancheta in Germania. Acolo trebuie sa dovediti ca actul nu este fals, inclusiv cu inscrisuri emanate de la autoritatea competenta romana (serviciul regim permise... care a eliberat documentul).
Depinde cum s-a ajuns la aceasta concluzie si daca permisul a fost obtinut in urma unei infractiuni.
Verificati situatia la Politia Rutiera romana si vedeti daca nu exista cumva vreo comunicare a acesteia in urma mai multor anchete in curs de desfasurare in tara.
Mergeti in audienta la Politia Rutiera de domiciliu ,cu memoriu si solicitati lamuriri.
Daca nu exista probleme solicitati sa se emitao adresa in sensul ca in Romania permisul a fost corect obtinut si ca nu se desdfasoara o ancheta in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere aliass_26 aliass_26 Buna ziua, As dori sa stiu daca cetatean roman stabilit in Germania, care are permis de conducere luat acolo, politia romana i-l poate ridica daca a fost ... (vezi toată discuția)
Retinere permis strain ba.marinescu ba.marinescu Buna seara, va rog sa ma ajutati cu o informatie in legatura cu retinerea permisului strain. Sunt roman cu domiciliul in Germania si posed permis de ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere aproape confiscat si inmatriculare cu probleme radujohn radujohn In urma unei opriri in trafic de catre Politia Rutiera din cauza la depistare radar cu viteza superioara limitei ( 5 km peste limita ) , am prezentat la ... (vezi toată discuția)