avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vama
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vama

pot trece vama cu un copil de 5ani numai cu hotarirea de divort din care rezulta ca copilul mia fost incredintat mie sau imi mai trebuie alte acte
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 12:22, 14 Ianuarie 2011
sentinta sa fie definitiva si irevocabila, o legalizati la instanta si sa aveti si pasaportul copilului impreuna cu certificatul de nastere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducerea sentintei de divort pentru calatorie cu copil minor in strainatate aleirbag aleirbag Este necesara traducerea sentintei de divort ( din care rezulta incredintarea minorului, mamei ), pentru a putea merge in vacanta mama impreuna cu minorul in ... (vezi toată discuția)
Cum devine " si irevocabila" o hotarire de divort definitiva? ellena ellena Va rog, daca imi poate da cineva o solutie... Am o hotarire de divort pronuntata in iunie 2001 pe care s-a inscris mentiunea definitiva in luna decembrie 2001 ... (vezi toată discuția)
Pot sa scot copilul din tara fara acordul tatalui? roberta-daria roberta-daria in cazul in care copilul imi este incredintat mie prin hotarare judecatoreasca si in sentinta de divort,tatal copilului nu are nici drept de vizita,va rog ... (vezi toată discuția)