avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna seara,
Sunt adm. unei societati si am nevoie de ajutorul Dvs.
In speta, in mai anul trecut (2010) societatea inregistra o datorie la bugetul de stat de aproximativ 4000 lei si pentru acest lucru am fost invitat la sediul ANAF unde mi-a fost intocmit un PV de sechestru pentru bunuri mobile (un autoturism al societatii evaluat conform PV la 34000 lei, lasat in custodia mea) .Am platit din suma 3000, dar s-au acumulat alte datorii care la momentul actual sunt in cuantum de 4500 lei. Inspectorul fiscal m-a contactat azi si m-a anuntat ca va da drumul la licitatie pentru autoturism. Intrebarea mea este : Daca din suma respectiva am platit o parte, acel PV mai este valabil ? Se mai poate executa , sau se va incheia altul ? Alta intrebare ar fi : care ar fi modalitatea legala de a esalona datoriile existente.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Sechestru anaf pe masina veronicapopa veronicapopa Societatea pe care o administrez are datorii de 25.000 lei la stat. ANAF mi-a pus sechestru asigurator pe masina, iar politia m-a oprit in trafic si mi-a luat ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe autoturism Petrovan silvia Petrovan silvia Anaf fără ordin judecătoresc sau executor poate pune sechestru pe autoturism ptr o datorie de. 167.000 lei Și dacă pot plăti aceasta suma în 4 rate ... (vezi toată discuția)
Executare bunuri mobile conditii Luciann739 Luciann739 buna ziua Am si eu o intrebare .: As dori sa înmatriculez o mașină pe numele meu insa am câteva datorii către doua firme de recuperări creanțe care mi ... (vezi toată discuția)