avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sechestru pe autoturism
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sechestru pe autoturism

Anaf fără ordin judecătoresc sau executor poate pune sechestru pe autoturism ptr o datorie de. 167.000 lei Și dacă pot plăti aceasta suma în 4 rate lunare.Sau ce trebuie sa fac ptr a mi se ridica sechestru.Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 10:16, 30 Ianuarie 2017
ANAF-ul are voie sa inceapa executarea silita , fara incuviintarea instantei si fara sa apeleze la un executor judecatoresc. Sfatul meu este sa mergeti la dumneavor, sa formulati acea cerere de esalonare a datoriei si sa solicitati sa vi se lase masina in custodie in cele 4 luni pana achitati debitul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita doua autoturisme Irina S. Irina S. Daca am obtinut o incuviintare privind sechestru cf art. 411 (2) cpc de la judecatoria sect. 5, pentru doua autoturisme ptr care am si gaj, iar incuviintarea ... (vezi toată discuția)
Despre sechestru andrada_sb andrada_sb In cazul in care un executor bancar, inainteaza instantei o cerere de executare silita impotriva unui debitor( prin care solicita predarea unei masini si ... (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri mobile marilin marilin Am un credit de nevoi personale fara garantii de aproximativ 5000 lei la care nu am platit ratele de 5 luni, sunt bugetar si de cand mi s-a micsorat salariul ... (vezi toată discuția)