avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren intravilan agricol 2
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren intravilan agricol 2

Va mutlumesc pentru raspunsul promt.Eu vreau sa nu va supar sau sa va plictisesc cu intrebarile. Si vin cu rugamintea s-a ma intelegeti ca aceste informatii nu le pot obtine de la primarie pentru ca acolo dupa cum bine stiti pentru fiecare infromatie trebuie sa bagi mana in buzunar .
Cred ca este o lege sau o HG din care pot sa-mi extrag toate informatiile :
doresc sa aflu daca pe terenul respectiv pentru care am primit autorizatia de imprejumuire am voie sa :
- sa detin un caine si sa-i fac un adapost ;
- sa asigur cu paza ;
- sa construiesc un wc. ;
- sa detin o rulota ;
- sa sap o fantana , si ultima intrebare este daca pot sa imi procur si sa imi depozitez materiale de constructie a gardului si a viitoarei case (cherestea,nisip,pietris) .

Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 21:54, 13 Ianuarie 2011
Pe propietatea dvs va puteti sa faceti toate lucrurile de mai sus
In cazul in care doriti sa construiti trebuie sa cereti de la primarie certificat de urbanism ca sa vedeti ce tip de constructie puteti sa ridicati.
Si sa anuntati organizarea de santier!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refacere hidroizolatie la apartament situat la demisol in proprietate privata. cine suporta cheltuiala? DGI DGI Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie destul de delicata: Am cumparat, in urma cu 2 ani, printr-un credit Prima Casa un apartament situat la demisolul unui ... (vezi toată discuția)
Legislatie infiintare canisa caini de rasa brezan brezan Buna ziua. Din 2004 detin o casa de locuit intr-o zona cu mai multe case si cabane (case de vacanta). Casa este construia pe o supraf. de teren de 15m front ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie, acordul vecinilor Danut1111 Danut1111 Buna seara, detin un teren de 1000mp cu o deschidere de 10m cu adancime de 100m, din care primii 500mp sunt intravilan si restul extravilan. Doresc sa imi ... (vezi toată discuția)