stie cineva ce probleme sant cu rascumpararea tiketelor de masa si cadou de la [EDITAT] care a vandut afacerea dar nu si rambursarea ? nu mai raspund la telefon,stie cineva unde pot sa -i contactez?
Eu am reusit sa iau legatura telefonic acum vreo 3 zile cu [EDITAT], le-am spus ca nu se primesc tichete la hypermarketurile unde am facut eu cumparaturi, mi-a spus ca nu sunt probleme, ca justificarea din partea hypermarketurilor cum ca a expirat contractul cu ei nu e reala, si au nevoie de dovezi care sa justifice ca hypermarketurile refuza sa primeasca tichetele, ca sa poata lua masuri; mi-a trimis un formular de reclamatie pe care l-am completat, iar azi am sunat din nou sa vad ce sanse sunt sa se rezolve disputa dintre [EDITAT] si hypermarketuri, insa n-a raspuns nimeni la telefon.
mint nu vor sa mai rascumpere ticketele au vandut contractele cu 5,5 milioane de euro dar la rascumparare nu mai vor sa dea banii nu stiu daca mai este cineva la sediu? , am luat azi legatura cu un fost angajat al lor si mi-a zis :in 27 dec. au fost anuntati ca au vandut afacerea si de la 1 ian le inceteaza contractul
eu sper ca totusi lucrurile se vor rezolva. Hypermarketurile s-au speriat de zvonuri, insa n-au curaj sa afiseze ca nu mai primesc tichetele respective. Nu cred ca [EDITAT] risca sa se confrunte cu un scadal national.
[EDITAT]
[EDITAT] nu mai este emitent dar in continuare ramburseaza c/v tuturor tichetelor de pe piata dar cu un comision putin mai mare decat de obicei...[EDITAT]
Cu stima
Un fost angajat [EDITAT]
Va rog sa cititi regulamentul de postare: in mesaje nu trebuie identificate persoane (fizice sau juridice), se discuta problema juridica si nimic mai mult.
Bonuri cadou
cosmin910
Buna ziua!
As dori sa stiu daca se plateste impozit pentru bonurile cadou in functie de numarul de angajati, de valoarea per angajat a bonuilor, de cate ori ... (vezi toată discuția)