avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general tichete masa si tichete cadou
Discuție deschisă în Contabilitate în general

tichete masa si tichete cadou

buna, tuturor
detin un magazin alimentar, functioneaza de cateva zile, si as dori sa vand produse contravaloarea acestora urmand a fi achitata cu tichete de masa, ori tichete cadou.
Intrebarea este cum trebuie sa procedez: cu cine sa inchei un eventual contract, cui ar trebui sa comunic intentia (nu ma refer la consumatori).
Deasemeni ce fac cu ele din momentul in care le primesc?
multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 16:47, 23 Noiembrie 2010
Cel mai bine ar fi sa luati legatura direct cu societatile care se ocupa cu aceste tichete(de ex.ticket restaurant etc) iar acestia va vor toate informatiile de care aveti nevoie
Veti afisa la magazin sigla cu societatile cu care incheiati contract si doar cu aceste tichet veti lucra,adica vinzarea marfurilor se va face doar pe aceste tichete(ex. Sodexo pass,tikete restaurant) sau altele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu tichetele de masa? casiann casiann stie cineva ce probleme sant cu rascumpararea tiketelor de masa si cadou de la [EDITAT] care a vandut afacerea dar nu si rambursarea ? nu mai raspund la ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou bonus georgi24ro georgi24ro am incheiat cu o societate un contract furnizare tichete de masa. primesc bonus in tichete cadou 5% din valoarea tichetelor de masa. am incheiat pentru asta un ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa Florenta30 Florenta30 Buna ziua, referitor utilizare tichete de masa primite de salariat: va rog sa-mi spuneti daca intr-un supermarket se poate plati cu tichete de masa hrana ... (vezi toată discuția)