avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... problema cu tichetele de masa?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

problema cu tichetele de masa?

stie cineva ce probleme sant cu rascumpararea tiketelor de masa si cadou de la [EDITAT] care a vandut afacerea dar nu si rambursarea ? nu mai raspund la telefon,stie cineva unde pot sa -i contactez?

casian_mihonesc@yahoo.com
Ultima modificare: Luni, 17 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator
Ar fi foarte frumos si simplu daca ar fi asa cum sustii....din pacate tichetele nu mai sunt acceptate nicaieri-cel putin in orasul meu-,iar firma cu pricina nu raspunde la telefon,sau te pune pe ton de fax,si agentul de la care am contractat tichetele spune ca nu are ce face.....frumos,nu?Am sunat si la firma "cumparatoare",si ei se plang ca toti fac reclamatii la ei deoarece firma vanduta se face "disparuta".Cel mai dragut e ca au fraierit oamenii si institutiile vanzandu-le tichete inainte cu doar cateva zile de tranzactie......noi le-am primit pe 19 sau 2 decembrie.......ca acum sa ne trezim ca am luat teapa.....
mai mult, eu am luat in decembrie pt cei 5 angajati tichete si pt luna ianuarie, inclusiv tichete cadou, iar acum stam cu ele. La magazinele mai mici, de cartier, am constatat ca se primesc (ieri de exemplu am dat un tichet de masa), dar mai am si eu si colegii mei. Azi am contactat pt prima data societatea... dupa ce am trimis acel formular de semnalare probleme afiliati. Daca imi raspunde, va voi impartasi aici, daca nu, ce e de facut? eu n-am de gand sa accept teapa.
Buna,

As avea si eu o intrebare in legatura cu tichetele de masa. Lucrez la o firma care are in jur de 60 de oameni. Din luna iulie nu mai primim tichete de masa ci primim mancare de la o firma de catering. Insa mai multi preferam sa primim tichetele de masa. Ar fi posibli sa cerem de la firma tichete de masa si sa platim noi muncitorii taxele de impozit pentru ele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare tichete de masa doar_eumike doar_eumike Buna ziua, am o firma..si printre beneficii le acord si tikete masa angajatilor. Avand in vedere ca din decembrie..pot mari valoarea lor pana la 15 ... (vezi toată discuția)
Tichete masa si tichete cadou diana_76 diana_76 buna, tuturor detin un magazin alimentar, functioneaza de cateva zile, si as dori sa vand produse contravaloarea acestora urmand a fi achitata cu tichete de ... (vezi toată discuția)
Bonuri cadou cosmin910 cosmin910 Buna ziua! As dori sa stiu daca se plateste impozit pentru bonurile cadou in functie de numarul de angajati, de valoarea per angajat a bonuilor, de cate ori ... (vezi toată discuția)