Buna, sunt studenta in primul an la facultate de stat , mentionez ca sunt la taxa, pensia alimentara de care beneficiam in urma unei hotarari este de 156ron conform legi 1/4 din venit .
Tatal meu in urma cu 4 luni a intrat in somaj , el beneficiaza de acest ajutor insa eu nu mi-am mai primit pensia alimintara pe motiv ca detine credite la banci . Este normal?
ce ar trebui sa fac in acest caz, tin sa precizez k in urma cu 3 ani a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru neplata .
Mergeti la AJOFM si depuneti o cerere de retinere si virare a pensiei de intretinere., insotita de o copie a sentinteti. In mod legal aceste retineri au prioritate in fata retinerilor dispuse de banci.
Cererea de infiintare a popririi nu o face beneficiarul pensiei de intretinere direct la angajator sau AJOFM in cazul de fata. Poprirea se face in baza unei adrese de infiintare a popririi emisa de judecatorie sau de un executor judecatoresc.
Pensie intretinere
dd.ildysz
Am primit o cerere de retinere pensie de intretinere minor, din salariul unui angajat de la fostul sot (creditor). Creditorul anexeaza sentinta de divort ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu
anamaria81
Un salariat a facut cerere prin care solicita sa i se faca poprire pe salariu. Problema e ca el are 2 popriri la banci prin executor judecatoresc. Executorul a ... (vezi toată discuția)