avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit IMPOZIT PROFIT INTREPRINDERE INDIVIDUALA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

IMPOZIT PROFIT INTREPRINDERE INDIVIDUALA

In anul 2010 am inceput activitatea cu o intreprindere individuala,nu am realizat venituri peste 35000 eur,nu sunt inregistrata pt plata TVA,pe anul 2010 am avut calculat impozit pe profit estimativ si il plateam trimestrial,pe anul 2011 cum trebuie sa platesc si ce formular trebuie sa depun ,pana cand?.
Evidenta contabila este in partida simpla,pentru rezultatul anului 2010 voi depune declaratia 200 si voi plati diferenta de impozit fata de cea estimata.

Alte discuții în legătură

D 101 intreprindere individuala Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Va rog daca vreti sa ma lamuriti si pe mine. Pentru Intreprindere individuala, neplatitoare de tva. A fost infiintata in 2010. Am depus in 2011 doar D220 ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala! Breeze Breeze Va rog sa ma lamuriti si pe mine cum functioneaza o Intreprindere Individuala ?Am facut-o anul asta acum 3 luni, am luat autorizatie de la primarie si nu stiu ... (vezi toată discuția)
Declaratii valentina370 valentina370 Buna ziua detin o intreprindere individuala platitoare de tva pe care functioneaza de curand un magazin alimentar am depus la infiintare, acum 2 luni, ... (vezi toată discuția)