avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... am o asociatie sportiva non-profit. ca aventaje imi ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

am o asociatie sportiva non-profit. ca aventaje imi ofera tara?

buna ziua tuturor. cu permisiunea dv. doresc sa ma avutati si pe mine in cateva probleme. suntem 3 colegi care am pus pe picioare o asociatie sportiva nonprofit , ramura sportiva fiind AIRSOFT. am cautat cat am putut eu de mult sa vad ce avantaje ofera tara asta unei asociatii sportiva nonprofit. pana acum am gasit ca se pot directiona aia 2% din impozit. atat. se pot accesa fonduri nerambursabile? ma puteti ajuta , sau macar ma puteti indruma unde sa caut? mentionez ca nu detin cunostinte economice , contabile , juridice. multumesc
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 17:53, 22 Ianuarie 2011
pot sa-mi aduc de dincolo masina pe care sa o bag legal pe AS?
HoldaFinance a scris:

In domeniul turism-agrement (sugerat de obiectul de activitate al dvs.), vor fi doua sesiuni pentru proiecte in mediul rural, prima in luna martie, a doua in luna septembrie 2011.
Desigur ca mai sunt si alte domenii, dar trebuie mai intai sa va hotarati dvs. ce puteti face si cat puteti sustine financiar, deoarece suma nerambursabilă se acordă după efectuarea cheltuielii (din fondurile beneficiarului) şi prezentarea unor documente justificative. Exista si prefinantari, dar nu sunt la indemana oricui si deja intram in detalii.

Buna ziua,
imi puteti da detalii despre fondurile din turism-agrement?Ma intereseaza pentru o baza de agrement cu 12 salariati, profit si gata sa investeasca. Ideal daca ar putea accesa si fonduri.
Multumesc
BRAVO-2-0 a scris:

pot sa-mi aduc de dincolo masina pe care sa o bag legal pe AS?

Asta nu e o intrebare serioasa si e destul de clar ca visati la actiuni la limita legalitatii. De asemenea, este destul de clar ca nu cautati fonduri europene in sesul propriu de ajutor pentru demararea unei activitati si mi-am racit gura degeaba pana acum...
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
Holda Finance, Consultant credite si finantari
blueblue a scris:
imi puteti da detalii despre fondurile din turism-agrement?

Aveti mai multe detalii pe site-ul pe care l-am recomandat in mesajul nr. 4 de pe acest topic.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
Holda Finance, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie club sportiv/ong/srl ? ce sa aleg? dragos_mihai dragos_mihai Este un pic cam mult de scris,asa ca va rog sa ma iertati,dar ca sa intelegeti situatia ar fi bine sa cititi tot.Va multumesc anticipat. Acum cativa ani,o ... (vezi toată discuția)
Ce forma legala poate lua o comunitate de membri asociati in baza unei taxe de inscriere anuale? Laurentiu_Andronic Laurentiu_Andronic Daca doresc sa infiintez o comunitate de membri (asociati) cu aceeasi orientare profesionala, si care si-au capatat statutul de membri in baza unei taxe anuale ... (vezi toată discuția)
Infiintare azil de batrani just.rain just.rain buna ziua, m-ar interesa daca este posibila accesarea de fonduri nerambursabile pentru infiintarea unui azil de batrani in mediul rural. mentionez ca momentan ... (vezi toată discuția)