avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contract cu Casa de pensii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contract cu Casa de pensii

Buna ziua,
in decembrie 2010 am incheiat un contract de asigurare sociala cu Casa de pensii, cuantumul contributiei de asigurari sociale este de 10 lei/ luna, iar azi am fost la Casa de pensii pentru a plati aceasta suma si mi s-a spus ca trebuie sa achit minim 220 lei/luna conform legii 287/2010 si 263/2010. Intrebarea mea este daca prevederile acestor legi nu se aplica doar contractelor incheiate incepand cu 2011 iar contractul incheiat in 2010 ramane neschimbat?

multumesc anticipat pentru ajutor

Anca

Alte discuții în legătură

Pensie c.a.p. lucatelli lucatelli Buna ziua! Mama mea a lucrat la C.A.P. cu norme dupa terminarea scolii de tehnician. Acum are 63 de ani, a scos de la Casa de Pensii o adeverinta cu anii ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca-aplicare dispozitii say say Contract colectiv de munca la nivel de unitati (1)Salariaţii beneficiază de ajutoare de deces conform legislaţiei în vigoare. Cuantumul acestora se ... (vezi toată discuția)
Ajutor deces salariat robdin2007 robdin2007 In cazul decesului unui angajat firma/institutia este obligata sa plateasca un ajutor de deces, sau doar in cazul unor prevederi exprese in contractul de munca ... (vezi toată discuția)