avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decontare deplasare transport
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decontare deplasare transport

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns legat de decontare transport.
Pentru o perioada de sase luni voi merge la un curs platit de societatea unde lucrez ( cursurile au loc numai sambata si duminica)
1.Se poate efectua decontarea transportului in zilele de sambata si duminica?

Multumesc tuturor pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Ce se imputa la formare profesionala? suciu_diana suciu_diana Buna ziua, va rog, ajutati-ma cu clarificarea urmatoarei situatii: angajatul a urmat cursurile de formare profesionala organizate de angajator, sambata si ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau in judecata firma la care lucrez ContSters332684 ContSters332684 Buna ziua va rog sa ma ajutati si pe mine cu sfaturi: Lucrez la o firma de 10 luni cu C.I.M pe perioada determinata am cerut sa mi-se deconteze un transpor ca ... (vezi toată discuția)
Diurna sambata si duminica sau cheltuieli de transport? roxanacornelia roxanacornelia sunt detasata pe o perioada de 59 de zile ,vineri seara plec acasa si revin luni dimineata, in acest caz ce imi este decontat transportul sau diurna pe cele ... (vezi toată discuția)