avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general diurna sambata si duminica sau cheltuieli de transport?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

diurna sambata si duminica sau cheltuieli de transport?

sunt detasata pe o perioada de 59 de zile ,vineri seara plec acasa si revin luni dimineata, in acest caz ce imi este decontat transportul sau diurna pe cele doua zile?daca nu plec acasa cheltuielile societatii cu cazarea si diurna ar fi mai mari decat costul transportului. Daca nu imi platesc transportul pot cere diurna? sambata si duminica nu lucrez.
Cel mai recent răspuns: m1ha1.blogs , utilizator 10:15, 13 August 2010
In zilele de sambata si duminica nu se acorda diurna dar se pot deconta cheltuielile de transport.
aşa era şi la noi la firmă.
diurna era cam mică 30ron/zi
trenul dus/întors dormit cls. I : ~350ron
cazare era oricum, chiar dacă aş fi stat sau nu
Totuşi managementul a decis că e mai costisitor cu diurna.
Asta era în deplasare.
Despre detaşare aici: [ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 13 August 2010
m1ha1.blogs, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna pentru deplasari interne ruxandram ruxandram Buna ziua, Angajatorul meu urmeaza sa ma trimta la o deplasare interna timp de 2 zile, fara cazare(noatea revin in orsaul de domiciliu si plec din nou a doua ... (vezi toată discuția)
Delegatie in weekend TDI TDI Buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de aceasta situatie: un angajat este trimis in delegatie in tara de joi pana duminica noapte. In zilele de ... (vezi toată discuția)
Diurna Ramonacj Ramonacj cand se acorda diurna? daca o echipa de baietii pleaca luni dimineata la munca si se intorc vineri, cand trebuie sa primeasca banii pt diurna? luni dimineata ... (vezi toată discuția)