avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri Nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri Nerambursabile


Se pot accesa fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea,retehnologizarea sau modernizarea unei firme cu peste 300 de angajati?
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 12:11, 17 Ianuarie 2011
Da, dar depinde de proiect si de axa prioritara.
Urmeaza sa se deschida in curand operatiunea pentru investitii ale intreprinderilor mari in sectorul productiv.

Promptitudinea este esentiala in "prinderea" acestei oportunitati, fiindca bugetul pana in 2013 fusese epuizat la apelul din 2010, iar acum s-au produs o serie de realocari, fiind astfel posibil un apel de proiecte si in 2011. Cu astfel de noroc este insa putin probabil sa ne intalnim de doua ori.

Mai adaug faptul ca, in general, fondurile europene favorizeaza IMM-urile si intreprinderile mari nu au prea multe oportunitati. In afara de operatiunea mentionata mai sus, doar in domeniul agriculturii, acvaculturii sau al resurselor umane se mai pot realiza investitii cu fonduri europene de catre intreprinderile mari.
Este indicat sa apelati la un consultant.
In functie de investitia dorita el va va gasi (sau poate nu) un program pentru care sa fiti eligibil atat firma cat si activitatea dorita.
In general sunt fonduri aprox. pt toate domeniile de activitate.
Succes
retlav a scris:

In general sunt fonduri aprox. pt toate domeniile de activitate.

Exceptiile notabile fiind activitatile de comert sau cumpararile de sedii de firma sau constructia de locuinte sau... :innocent:
(Am dat cateva exemple de cereri inocente de care ne lovim noi mai des). :D
As dori sa achizitionez din fonduri europene utilaje pentru desfasurarea activitatii,produse IT.Cam pentru lucrurile acestea as dori sa accesez fonduri.

Alte discuții în legătură

Fonduri europene stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ,,ma ajuta si pe mine cineva sa inteleg cum se procedeaza cu fondurile europene si unde ma adresez ,vreau o ferma piscicola cam pe 4hectare am 40 de ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri nerambursabile pentru productie si necesitate consultanta rominaduca rominaduca Buna, Ma intereseaza daca o intreprindere mica ce are ca obiect principal de activitate, comertul cu ridicata al materialelor de constructii, cod ... (vezi toată discuția)