ce pot paiti acesti trei tineri in cel mai bun caz, si ce pot pati in cel mai rau caz: [ link extern ]
mai multe date decat cele din ziar nu stiu. intamplator sunt prieten cu ei si chiar ma intereseaza soarta lor.
va multumesc pentru raspuns
am primit o citatie acasa in care scrie ca trebuie sa merg maine la parchet in calitate de martor. ce inseamna asta?? trebuie sa dau vreo declaratie?? si cam ce or sa ma intrebe??
"Cei trei sunt invinuiti de comiterea infractiunilor de trafic ilicit de droguri de risc si de mare risc."
Conform cu prevederile L.nr.143/26.07.2000 actualizata, cap II, art. 2 alin1. si 2 pedepsele sunt intre 3 si 15 ani (droguri de risc) si de la 10 la 20 pt. droguri de mare risc. Data fiind pericolul social ridicat al acestor fapte, sunt f.mici sansele ca instanta sa dispuna o pedeapsa cu suspendare. Am intalnit si cazuri in care s-au executat 11, respectiv 18 luni inchisoare, deci cu un avocat bun, se pot face multe.
La parchet veti fi audiat ca martor. Probabil veti fi intrebat daca aveti cunoastinta despre activitatile invinuitilor si alte aspecte legate de aceasta problema si vi se va cere o declaratie scrisa. In functie de cele aratate de dvs. veti deveni fie martor acuzarii, fie al apararii, fie va inceta aceasta calitate de martor a dvs. Fara prea multe detalii cam asta este tot ce pot sa va spun.
Citatie
demaggio
salut,mi`a venit o citatie si am nelamuriri la ea, suna in felu urmator :
in calitate de inculpat, pentru Fond - consumul ilicit de droguri (legea ... (vezi toată discuția)