avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... pe cine dau in judecata ?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

pe cine dau in judecata ?

daca x loveste cu masina o alta masina iar cei de la asigurari spun ca nu sunt de acord cu plata daunei deoarece dinamica accidentului contrazice versiunea soferilor ,pe cine dau in judecata ?
pe x si chem in garantie pe cei de la asigurari sau direct pe cei de la asigurari ?
ne e corect sa nu ma despagubeasca chiar daca paguba probabil este de 200-300 ron
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 18:43, 15 Ianuarie 2011
pe ambii ii dati in judecata!
Mai intai rugatii sa-si motiveze refuzul de a deschide dosar de dauna sau daca s-a deschis , de a nu plati si cereti in scris acest lucru.Functie de acest raspuns chemati in judecata asiguratorul dupa ce in prealabil mai trebuie sa-l chemati la conciliere si daca nu va intelegeti pe cale amiabila sa faceti o reclamatie la CSA si apoi in instanta cu asiguratorul RCA al celui vinovat. In instanta asiguratorul RCA il va chema ca intervenient fortat si pe asiguratul sau.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare paguba irbo irbo buna ziua. zilele trecute am fost loviti de o masina apartinand unei societati comerciale. societatea are rca la carpatica. astazi am fost la carpatica pentru ... (vezi toată discuția)
Despagubire neachitata milu claudiu milu claudiu In 2010 iulie am avut accident cu un asigurat Euroins,in data de 15 noiembrie 2010 s-a emis factura pentru despagubire catre asigurator nici pana in ziua de ... (vezi toată discuția)
Rca/ raspunderea civilã obligatorie; cine si in ce ordine raspunde ? calin_andrei calin_andrei Dragi colegi cu experienta in aceasta situatie, Am fost lovit (automobilistic vorbind) de o persoana asigurata RCA la Carpatica Asig. Am facut constat ... (vezi toată discuția)