avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Sunt in concediu pentru cresterea copilului pana in decembrie 2011, as vrea sa mai am un copil, daca nasc pana in decembrie (octombrie sau noiembrie) cand se implinesc 2 ani, mai pot sa stau acasa inca 2 ani si sa beneficiez de indemnizatia pentru cresterea copilului. Acum pentru primul copil beneficiez de indemnizatie in valoare de 600 ron.

Astept raspuns si va multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:27, 14 Ianuarie 2011
Daca nasteti ianinte de terminarea CCC1 se prelungeste CCC pana ce al doilea copil implineste 1 an sau 2 ani (depinde ce varianta alegeti dvs).
dar daca nasc dupa terminarea CCC1 , dupa ce incep serviciul, mai beneficiez de indemnizatia pentru cresterea copilului pt perioada pe care o voi alege?

va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 14 Ianuarie 2011
para24, utilizator
1. Bineinteles. Si in acest caz veti beneficia de indemnizatie pentru CCC.
2. Aceasta indemnizatie se acorda pentru primele 3 nasteri asa ca puteti sa va ganditi si la un al treile copil.
3. La al patrulea va mai ganditi de doua ori, pentru ca nu mai beneficiati de indemnizatie pentru CCC (glumesc)
4. Va recomand, cand aveti timp, sa cititi si OUG 111/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! care este procedura, dacă nasc după ce primul copil ... Mariana Denisa Constantin Mariana Denisa Constantin Bună ziua! Care este procedura, dacă nasc după ce primul copil împlinește varsta de 2 ani? Mai beneficiez de indemnizatie creștere copil? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Indemnizatie al doilea copil eualexandra eualexandra Buna seara! Ma aflu in urmatoarea situatie: la anul voi naste al doilea copil aproximativ la aceeasi data cand primul va implini 2 ani. Eu am luat ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie si cei 600 lei pentru suprapunere ccc mihaelarizea2005 mihaelarizea2005 BUNA ZIUA! Eu ma aflu in CCC pentru al doilea copil nascut pe 17 iunie 2011, iar primul copil l-am nascut pe 8 februarie 2010, de aici rezulta o suprapunere ... (vezi toată discuția)