Buna seara, am o singura intrebare ,relativ usoara.Am fost depistat de 2 ori conducand masina pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere.La ce pedeapsa ma pot astepta tinind cont ca m-am liberat din penitenciar in anul 2000 fiind condamnat tot pentru aceeasi fapta.Va multumesc anticipat
pedeapsa este de pina la 5 ani. avind in vedere perseverenta ta in domeniu m-as astepta la minim 3 ani. ultimul dosar pe care l-am avut in domeniu a primit - la fond,acum fiind in apel - 2 ani cu executare, inculpatul fiind recidivist insa nu de nivel asa mare ca tine.
depinde si de judecator sau interesul pe care avocatul il va avea fata de cauza.
stiu k pedeapsa se incadreaza intre 1-5 ani.dar eu am declarat k am fost fortat de imprejurare,neavand bani pentru a-mi trimite copii la scoala,k sunt singurul intretinator de familie si k am scoala de soferi facuta dar neterminata.articolul 320 indice 1 nu ma ajuta la nimik?ce ai vrut sa spui prin ''recidivist insa nu la un nivel asa mare k tine''?
adica avusese o pedeapsa de doar 5 luni, cu suspendarea executarii.
ce ai mentionat tu in mesaj nu vor avea nici o influenta asupra individualizarii pedepsei daca iei in considerare ca desi ai avut o pedeapsa cu executare inca continui sa savirsesti aceeasi infractiune.
Da.In anul 2000 am fost eliberat.In primavara trecuta am fost depistat la un interval de o saptamana de 2 ori, rezultand acest dosar penal.Eu nu-mi duceam copii la scoala cu masina ,duceam diverse persoane contra cost pe o distanta de 12-15 km
.Sa-nteleg ca nu se poate discuta de o condamnare cu suspendare
Permis auto
ferenti iosif
buna ziua as dori si eu sa ma ajutati cu o informatie daca la varsta de 15 ani am savarsit infractiunea de talharie pt.care am primit condamnare 4 ani cu ... (vezi toată discuția)
A condus fara permis
iulian.
akm cateva zile am condus fara permis 200 de metrii si am baut si o bere, masina care am conduso era urmarita de ceva timp si am avut ghinionu sa ma prinda pe ... (vezi toată discuția)