Buna seara, am o singura intrebare ,relativ usoara.Am fost depistat de 2 ori conducand masina pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere.La ce pedeapsa ma pot astepta tinind cont ca m-am liberat din penitenciar in anul 2000 fiind condamnat tot pentru aceeasi fapta.Va multumesc anticipat
Sunteti recidivist, nici nu mai se pune problema de o pedeapsa cu suspendare, mai ales ca ati fost depistat de 2 ori succesiv. Ati stat o perioada indelungata inchis, iar acum v-ati riscat libertatea in mod intentionat de mai multe ori, nu va pica prea bine in fata instantei. Chiar credeti ca a meritat acest lucru pentru o suma de bani...:hammer:
Sunt doua fapte savarsite una dupa alta in concurs,aveti antecedente penale.
Din nefericire,este posibil sa primiti o pedeapsa cu executare prin detentie.
Angajati un avocat care sa va ajute sa minimalizati consecintele juridice ale faptelor dvs.
Ganditi-va la copii !
Permis auto
ferenti iosif
buna ziua as dori si eu sa ma ajutati cu o informatie daca la varsta de 15 ani am savarsit infractiunea de talharie pt.care am primit condamnare 4 ani cu ... (vezi toată discuția)
A condus fara permis
iulian.
akm cateva zile am condus fara permis 200 de metrii si am baut si o bere, masina care am conduso era urmarita de ceva timp si am avut ghinionu sa ma prinda pe ... (vezi toată discuția)