avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conducere fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conducere fara permis

Buna seara, am o singura intrebare ,relativ usoara.Am fost depistat de 2 ori conducand masina pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere.La ce pedeapsa ma pot astepta tinind cont ca m-am liberat din penitenciar in anul 2000 fiind condamnat tot pentru aceeasi fapta.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:38, 23 Ianuarie 2011
Sunteti recidivist, nici nu mai se pune problema de o pedeapsa cu suspendare, mai ales ca ati fost depistat de 2 ori succesiv. Ati stat o perioada indelungata inchis, iar acum v-ati riscat libertatea in mod intentionat de mai multe ori, nu va pica prea bine in fata instantei. Chiar credeti ca a meritat acest lucru pentru o suma de bani...:hammer:
Sunt doua fapte savarsite una dupa alta in concurs,aveti antecedente penale.
Din nefericire,este posibil sa primiti o pedeapsa cu executare prin detentie.
Angajati un avocat care sa va ajute sa minimalizati consecintele juridice ale faptelor dvs.
Ganditi-va la copii !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestat pentru ultraj contra bunelor moravuri frusin frusin as dori si eu sa aflu o parere,fratele meu e arestat de 3 luni ptr. ultraj contra bunelor moravuri a avut si infractiunile de vatamare si distrugere care au ... (vezi toată discuția)
Permis auto ferenti iosif ferenti iosif buna ziua as dori si eu sa ma ajutati cu o informatie daca la varsta de 15 ani am savarsit infractiunea de talharie pt.care am primit condamnare 4 ani cu ... (vezi toată discuția)
A condus fara permis iulian. iulian. akm cateva zile am condus fara permis 200 de metrii si am baut si o bere, masina care am conduso era urmarita de ceva timp si am avut ghinionu sa ma prinda pe ... (vezi toată discuția)