avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... suma stabilita in urma primirii unei palme (certficat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

suma stabilita in urma primirii unei palme (certficat medico-legal)

Buna seara!
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns privind urmatoarea situatie:
un apropiat a batut pe cineva, victima cere daune materiale. Batausul nu are nimic pana acum la cazier. Pana acum, batausul a fost la politie si a dat declaratie, nu s-a mai intalnit cu victima, dar se pare ca aceasta doreste bani.
Cam ce se intampla mai departe? Exista vreo posibilitate ca sa ramana curat cazierul? Suma de dat victimei se stabileste in urma unui cuantum in functie de salariul batausului? Care sunt procedurile?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Costina23 , utilizator 16:02, 15 Ianuarie 2011
O palma poate fi data in foarte multe feluri si depinde si de constitutia celui care o da:D. Acum cateva luni am prins in mana un dosar de vatamare corporala tocmai de la o palma. Palma a fost data cu podul palmei si victima a necesitat 23 de zile de ingrijiri medicale avand si o fractura a piramidei nazale si ramanand cu cateva leziuni permanente. Asadar totul este posibil. Nu subestimati puterea palmei:training:
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
ContSters178374, utilizator
va multumesc tuturor pentru raspunsuri!
o sa ma interesez ce scrie in CML si revin cu noutati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vătămare corporală în urma unui accident auto, îngrijiri medicale mai mult de 90 de zile. care este procedura de împăcare între autor și victimă? elena.constantin elena.constantin Am produs un accident rutier banal din care a rezultat o victima. Aceasta a necesitat 3 saptamani internare, timp in care a avut o operatie. Au trecut cateva ... (vezi toată discuția)
Lovitura cauzatoare de moarte? nicusornc nicusornc buna ziua in data de 02.09.2011 am lovit o persoana cu o palma, a cazut, s-a ridicat si a plecat. pe 05.09.2011 persoana a fost internata in spital. aceasta ... (vezi toată discuția)
Bataie Adris_Ciuc Adris_Ciuc Zilele trecute niste amici au fost implicati intr-o bataie,in sensul ca ei se intorceau spre casa dintr-un club si alti tipi dintr-un bar au vrut sa bata o ... (vezi toată discuția)