avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lovitura cauzatoare de moarte?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lovitura cauzatoare de moarte?

buna ziua
in data de 02.09.2011 am lovit o persoana cu o palma, a cazut, s-a ridicat si a plecat. pe 05.09.2011 persoana a fost internata in spital. aceasta persoana se droga cu heroina si etnobotanice si suferea de SIDA, TBC, SIFILIS etc. si in ultima luna avea temperatura corpului 40. persoana, pe data de 26.09.2011 a decedat.

pot fi arestat pt. lovitura cauzatoare de moarte?
pentru ce a fost internata in spital? pt. bolile de care suferea, sau i s-a intamplat ceva in urma cazaturii "cauzate" de palma dv.?...daca moartea s-a datorat leziunilor produse de "palma" dv, atunci teoretic, da.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Octombrie 2011
Nicoleta Silvia Hulpus, Consilier juridic
se va stabili la autopsie ( cred ca s-a stabilit deja ) cauza mortii si daca nu palma( si cazatura din ea) a fost cauzele mortii, nu veti avea de suferit
persoana a fost internata pentru ca voma sange.
Suferea si de leucemie, hepatita cronica, apa la plamani
nu cred ca se poate retine aceasta infractiune.

mai ales ca persoana decedata era in starea aceea.sunt sigur ca la autopsiei sa gasit o alta cauza a mortii.
Nici eu nu cred ca este posibil sa fi decedat din acest motiv.Este aproape imposibil sa fi decedat din acest motiv...
Se va stabili la autopsie cauza decesului.

Alte discuții în legătură

Lovituri cauzatoare de moarte? rugby rugby Prietenul meu a fost retinut de politie pentru ca in data de 02.09.2011 a agresat un individ aplicandui o palma si doua lovituri cu pumnul. Individul s-a ... (vezi toată discuția)
Legatura de cauzalitate GREUCEANU1975 GREUCEANU1975 Bună ziua, Anul trecut în luna Iulie a avut loc un accident de circulație din care au rezultat vătămări corporale. Una dintre persoanele implicate a ... (vezi toată discuția)
Care este legea privind eliberarea documentelor ºi a decedaþilor din spital? paulmariuspop paulmariuspop Ma poate ajuta sa imi spună cineva care este legea in baza careia se specifica felul in care se elibereaza decedatul si certificatul medical de constatare a ... (vezi toată discuția)