avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... INTREBARE DESPRE RATA LA BANCA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

INTREBARE DESPRE RATA LA BANCA

Am facut un credit pe nevoi personale de 27000CHF acum 3 ani iar in momentul de fata mai am de plata 23700CHF.Sunt cu plata la zi de cand am inceput pana acum ...am inceput cu o rata de 950ron si am ajuns la 1250ron.Problema e ca banii de la banca nu-i mai am iar eu nu mai muncesc din ianuarie 2011.Precizez ca nu am bunuri nu am girat cu nimic si nici nu am domiciliu pentru ca parinttii mei au vandut casa si am ramas "pe dinafara"...stau cu chirie pe unde apuc sau pe la prieteni....INTREBAREA NR 1:Ce poate sa-mi faca banca in momentul de fata daca nu mai pot plati banca avand in vedere ca nu se gaseste de munca? Am inteles ca urmaresc veniturile si opresc prin lege dupa ce te judeci cu ei 25-30%...iNTREBAREA NR 2:problema e daca gasesc ceva de munca in strainatate pot parasi tara daca gasesc un job mai bun si nu ma pot descurca aici?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 12:04, 21 Ianuarie 2011
va pot pune poprire pe salariu cand veti avea. puteti pleca linistit din tara
Intrebarea mai drept este ce mai pot fac eu pentru a fi in regula cu banca, nu invers.
Cred ca fugind nu se rezolv probleme. Mai faci fata si vobesc cu banca. Sunt alte solutiile.
ce sa mai fac pentru banca sa-mi dau viata si asa am disperat cu banii ca nu mai pot si-i dau si nu am de unde....am ajuns disperat dp bani si nu pot sa-i mai fac ca nu merge nimik acum.....

A-ti inteles gresit nu ca nu vr sa-i dau nu am de unde sa mai dau.... iar banca i-mi da perioada de gratie dar cand o sa platesc imi creste rata deci tot nimik nu am facut....
1- se opreste 1/3 din salariu in situatia ca se va obtine titlul executoriu
2-puteti parasi tara si sa munciti in Europa, nu va opreste nimeni.
Dar facand parte din comunitatea europeana, banca sau firma de recuperare ,unde se va cesiona suma datorata cu dobanzile la zi, poate sa va urmareasca oriunde veniturile, pe baza de CNP.
Fiind totusi o suma mare nu ati girat imprumutul? cu o ipoteca.
nu ca sa ocupat o firma de consultanta !!!

Alte discuții în legătură

Intrebare despre rata la banca alleexandru alleexandru Am facut un credit pe nevoi personale de 27000CHF acum 3 ani iar in momentul de fata mai am de plata 23700CHF.Sunt cu plata la zi de cand am inceput pana acum ... (vezi toată discuția)
Datorii bancare mariana2506 mariana2506 Buna seara. In luna iulie 2012 am divorata de sot, impreuna avem un copil de 5 ani.Sotul joaca toti banii la jocurile de noroc. Pe perioada casatoriei sotul a ... (vezi toată discuția)
Credite la banci ana93 ana93 va rog ajutati-ma cu un raspuns! am lucrat la o firma care a inceput sa aiba probleme si in mai 2006 mi s-a desfacut contractul de munca prin acordul ... (vezi toată discuția)