avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... INTREBARE DESPRE RATA LA BANCA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

INTREBARE DESPRE RATA LA BANCA

Am facut un credit pe nevoi personale de 27000CHF acum 3 ani iar in momentul de fata mai am de plata 23700CHF.Sunt cu plata la zi de cand am inceput pana acum ...am inceput cu o rata de 950ron si am ajuns la 1250ron.Problema e ca banii de la banca nu-i mai am iar eu nu mai muncesc din ianuarie 2011.Precizez ca nu am bunuri nu am girat cu nimic si nici nu am domiciliu pentru ca parinttii mei au vandut casa si am ramas "pe dinafara"...stau cu chirie pe unde apuc sau pe la prieteni....INTREBAREA NR 1:Ce poate sa-mi faca banca in momentul de fata daca nu mai pot plati banca avand in vedere ca nu se gaseste de munca? Am inteles ca urmaresc veniturile si opresc prin lege dupa ce te judeci cu ei 25-30%...iNTREBAREA NR 2:problema e daca gasesc ceva de munca in strainatate pot parasi tara daca gasesc un job mai bun si nu ma pot descurca aici?
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 20:23, 15 Ianuarie 2011
Dacă nu aveti carte de muncă, banca nu vă poate face nimic., neavând ce popri. Daca nu ati garantat cu nimic nici d-voastră și nici părinții d-voastră, de asemenea banca va rămâne cu buza umflată( și m-as bucura sa fie asa). Puteti merge linistit în străinătate să ar fi chiar de preferat în situatia d-voastra.Succes.
av.corduneanu.daniel a scris:

Dacă nu aveti carte de muncă, banca nu vă poate face nimic., neavând ce popri. Daca nu ati garantat cu nimic nici d-voastră și nici părinții d-voastră, de asemenea banca va rămâne cu buza umflată( și m-as bucura sa fie asa). Puteti merge linistit în străinătate să ar fi chiar de preferat în situatia d-voastra.Succes.

si eu m-as bucura, numa' ca banca e f. "desteapta":))... ii incarca p-aia de mai "trag" la rate si cu sumele alora d'au incetat platile...:stunned:

Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
ContSters123067, utilizator
Mergeti la banca si incercati sa ajungeti la o intelegere cu ei.Cereti un termen de gratie de 6 luni sau un an.Nu spuneti bancii ca vreti sa munciti in alta parte.Totodata cu termenul de gratie incercati sa obtineti si o reesalonare a ratelor.
In cazul in care nu ajungeti la o intelegere cu banca, aceasta va cesiona creditul unei societati ce cumpara portoflii de creante, va cesiona creanta la valoarea nominala si atunci va fi cu mult mai greu pentru dv.
Chiar daca nu ati garantat cu nimic, vi se poate face executare silita prin sechestrarea bunurilor personale.
Banca niciodata nu ramane cu buza umflata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Linie de credit pe firma axellcom axellcom Buna ziua. Am si eu o problema. Am o linie de credit luata pe societate de 25000 euro. Anul trecut banca nu a mai vrut sa-mi prelungeasca linia de credit si ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre rata la banca alleexandru alleexandru Am facut un credit pe nevoi personale de 27000CHF acum 3 ani iar in momentul de fata mai am de plata 23700CHF.Sunt cu plata la zi de cand am inceput pana acum ... (vezi toată discuția)
Despre execatuarea silita ca urmare a neplatii ratelor la banca anca_mic anca_mic Buna ziua Parintii mei au facut mai multe credite la banci, credite ce insumeaza o valoare toatala de 6000 E .Amandoi fiind functionarii publici veniturile ... (vezi toată discuția)