avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... TERMEN DE INCERCARE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

TERMEN DE INCERCARE

Am primit o condamnare 6 luni cu suspendare . Care este termenul de incercare ?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 00:55, 16 Ianuarie 2011
2ani si 6 luni
Pe acest site am citit condamnare 3 ani cu suspendare are termen de incercare 2 ani .
In cazul pedepsei cu inchisoarea cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei termenul de incercare se compune din pedeapsa primita plus doi ani.
Termenul de incercare in cazul pedepsei cu suspendarea conditionata a executarii acesteia, se compune din cuantumul pedepsei aplicate la care se adauga inca un interval de 2 ani conform art.82 c.pen.
In cazul dvs. 6 luni pedeapsa aplicata + 2 ani=2 ani si 6 luni.
Acest termen se calculeaza de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare conditionata - calcul termen, data de la care se calculeaza ContSters193525 ContSters193525 Va rog sa imi ziceti daca fratele meu a primit o pedeapsa de 6 luni inchisoare cu suspendare conditionata si in baza art 81Cod penal dispune suspendarea ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept DumitruConstantin DumitruConstantin Am fost condamnat in iunie 2009 la pedeapsa de 2 ani si jumatate cu suspendare. Cand intervine reabilitarea? (vezi toată discuția)
Condamnare MISAMIHAI MISAMIHAI Solutia pe scurt: Condamnă inculpatul x la o pedeapsă de 8 luni închisoare. În baza art.81 C.p. dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei ... (vezi toată discuția)