avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... referinte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

referinte

Buna ziua,va rog frumos sa ma lamuriti in legatura cu o problema ,eu am lucrat la o societate comerciala mai multi ani,am fost in concediul de crestere copil pana la 2 ani dupa aceea m-am dus la vechiul loc de munca si am fost trimisa in somaj (asa a fost atunci asta este ),am terminat somajul si acum mi-am gasit un loc de munca care imi cere in cv referinte (ca sa ma poata angaja),dar cand am fost la societatea la care am lucrat mi s-a spus ca nu-mi da aceste referinte.Ce pot face in situatia asta?Cine imi da mie acele referinte,doar am lucrat acolo fff multi ani,am fost buna ,rea cum am fost trebuie sa scrie nu-i asa??Am nevoie disperata de ajutor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:02, 15 Ianuarie 2011
Noile reglementari din Codul Muncii, prevad ca si referintele se solicita , doar cu acordul dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
Consilier juridic Dana Maxim, Mediator
flipi a scris:

Noile reglementari din Codul Muncii, prevad ca si referintele se solicita , doar cu acordul dvs.

Inca nu sunt aprobate aceste modificari ... :)
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mamica care termina concediul de ingrijire copil LAUAND LAUAND cum se procedeza ? pe data de 15 s-au implinit 2 ani de cind este in concediu de ingrijire copil.nu poate reveni la vechiul loc de munce pt ca nu mai este ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere al doilea copil. andreea20ro andreea20ro buna ziua.am intrat in concediu prenatal in august 2011 cu primul copil si in iulie 2013 am nascut al doilea copil( am intrat in continuitate la concediul de ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la munca dupa cei 2 ani de stat in concediu de crestere a copilului predanicoleta predanicoleta Intr/o saptamana mi se termina concediul de crestere a copilului si trebuie sa reincep munca,insa angajatorul mi/a propus de curand sa/mi caut altceva de munca ... (vezi toată discuția)