avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua,vam mai scris despre acest divort cu minor (2 ani) sunt plecata din romania in italia cu contract de munca (sunt in regula ) am bagat divort de sotul meu in martie 2010 si am avut 1infatisare in noiembrie (el nu a fost prezent eu da) si acum in ianuarie (tot asa el nu a fost eu da) unde sa si terminat divortul (la dosar am depus ca probe acte cum am trimis lunar bani contractul de munca mailurile cum tin legatura cu copilul si mama mea martor care sta cu fetita de cand am plecat), am cerut incredintarea fetiteidar judecatoarea mia zis ca ramane in pronuntare.Avocata mea mia zis ca daca el nu avenit si nu acerut in instanta fetita sa stau linistita ca imi va fi mie incredintata,se poate sa nu fie asa? In cat timp stiu de aceasta hotarare si cum stiu daca imi fa fi mie incredintata? se poate ca judecataorea sa nu tina cont de probe si ca el nu sa prezentat? autoritea tutela au declar ca mau gasit in prezenta copilului acasa,ca de fetita are grija mama mea pe perioada plecrai mele,ca el (tatal) nu sa ocupat de crestere si educare si finaciar de copil,si ca fiind varsta mica a fetitei cere sa fie incredintat minora catre mama va tine cont de asta? sincer imi e frica de aceasta hotarare ca se poate intampla multe (au mai fost incredintati copiii mici catre tata) VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 12:21, 15 Ianuarie 2011
Spuneti-ne numarul de dosar si instanta unde a avut loc divortul., sau macar numele, prenule si instanta pentru a putea verifica stadiul si solutia dosarului.
Puteti da mesaj privat si va raspund dupa ce fac verificarile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu un copil minor elabina elabina Am deschis divortul in iunie 2010 primul termen in octombrie 2010,pana sa ajung la primul termen am renuntat la divort.Eu lucrez in italia cu contract de munca ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac sa castig tutela fetitei mele ? johannw johannw buna.am si eu o rugaminte daca puteti sa ma ajutati, sa ma indrumati cum sa castig tutela fetitei mele de 1 an si 5 luni.In 2008 luna DEC s-a nascut fetita ... (vezi toată discuția)
Incresintrea minorului in vrsta de 3 an eli21 eli21 Buna am si eu o problema cu fostu sot cu care am stat 5 ani si a rezultat un copil in varsta de 3 ani. Am plecat de la el acum 5 luni si ma tot ameninta ca imi ... (vezi toată discuția)