avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj in caz de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj in caz de divort

am o sora care este casatorita din 2002 si ar dori sa divorteze.ea nu este trecuta pe actele apartamentului.numai sotul este proprietar.daca sora mea se trece acum pe acte ca proprietar impreuna cu sotul ei in caz de divort se va imparti bunul?ei au impreuna 2 copii minori.
Cel mai recent răspuns: necunoscutul , utilizator 13:05, 15 Ianuarie 2011
Apartamentul este cumparat in timpul casatoriei sau este al sotului dinaintea casatoriei? Daca este cumparat in timpul casatoriei atunci nu este necesar sa se treaca pe actele apartamentului deoarece va intra oricum in partaj ca bun comun, dar daca acesta este achizitionat de catre sot dinainte sa se casatoreasca atunci are valoare de bun propriu al sotului si nu va intra in partaj.
apartamentul este al sotului dinainte de casatorie,dar daca o trece pe acte ca proprietar nici asa nu se va imparti bunul la partaj?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj stefanliliana stefanliliana sunt casatorita de 10 ani. casa apartine sotului meu dinainte de casatorie fiind mostenire de la tata jumatate si jumatate contract vanzare-cumparare de la ... (vezi toată discuția)
Divort cu partaj caterine caterine Buna seara..am si eu o intrebare.Sunt casatorit de 2 ani din aceasta casatorie a rezultat un baietel in vrsta de 1 an si 6 luni.Inaintea casatoriei am locuit ... (vezi toată discuția)
Nelamurire ianniglx ianniglx buna ziua as avea si eu 2 intrebari: inainte de casatorie am achizitionat un apartament platit pe loc cu banii mei . in actele de la notariat am specificat ca ... (vezi toată discuția)