avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... personal contractual, inspector de specialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

personal contractual, inspector de specialitate

am o intrebare pentru o prietena. este angajata a unei primarii ca personal contractual, inspector de specialitate. in luna august 2010 a nascut. intrebarea este, are dreptul sa primeasca un salariu mediu pe unitate la nasterea fiului ei? daca raspunsul este afirmativ sau negativ, as vrea sa stiu conform caror legi! va multumesc!

Alte discuții în legătură

Are dreptul sa primeasca un salariu mediu pe unitate la nastere??? deiuta deiuta m o intrebare pentru o prietena. este angajata a unei primarii ca personal contractual, inspector de specialitate. in luna august 2010 a nascut. intrebarea ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale ale functionarilor publici pentru nasterea copilului dariutza dariutza Buna ziua, sunt functionar public la o casa judeteana de pensii, in prezent sunt in indemnizatie pentru cresterea copilului si de curand am aflat ca ni s-ar ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate mocumf mocumf Am nascut in noiembrie 2010,in luna dec am facut cerere la unitatea la care lucrez pt un salariu mediu pe unitate,raspunsul a fost ca contractul firmei a fost ... (vezi toată discuția)