avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... are dreptul sa primeasca un salariu mediu pe unitate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

are dreptul sa primeasca un salariu mediu pe unitate la nastere???

m o intrebare pentru o prietena. este angajata a unei primarii ca personal contractual, inspector de specialitate. in luna august 2010 a nascut. intrebarea este, are dreptul sa primeasca un salariu mediu pe unitate la nasterea fiului ei? daca raspunsul este afirmativ sau negativ, as vrea sa stiu conform caror legi! va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 18 Ianuarie 2011
Da, are dreptul, potrivit Contractului colectiv de munca la nivel national.
ok, asta ii spuneam si eu, insa in momentul in care a a mers la primaria respectiva si a intrebat de acest drept, contabila unitatii si primarul au spus CLAR ca nu se da asa ceva! daca se poate sa ma ajutati cu un link catre acel contract colectiv v-as fi foarte recunoscatoare! va multumesc!
Contract colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2007-2010 - art.51 lit.c

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Personal contractual, inspector de specialitate deiuta deiuta am o intrebare pentru o prietena. este angajata a unei primarii ca personal contractual, inspector de specialitate. in luna august 2010 a nascut. intrebarea ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale ale functionarilor publici pentru nasterea copilului dariutza dariutza Buna ziua, sunt functionar public la o casa judeteana de pensii, in prezent sunt in indemnizatie pentru cresterea copilului si de curand am aflat ca ni s-ar ... (vezi toată discuția)
Acordare ajutor pentru nastere copil lauraadriana lauraadriana Conf. art.51 lit.c din Contractul Colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2007-2010 angajatorii au obligatia de a acorda salariatilor ajutoarele ... (vezi toată discuția)