avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot afla proprietarul ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot afla proprietarul ?

Buna tuturor !
Sunt pe punctul de a deschide o dezbatere de succesiune la un notar privind un teren si o casa dar am avut surpriza de a vedea pe anexa scoasa de la primarie numele unchiului defunct si CNP-ul tatalui meu , terenul a fost cumparat de unchiul meu si casa a fost construita impreuna cu tatal meu , dealtfel tin sa precizez ca si matusa mea a decedat si in urma casatoriei nu exista copii . Intrebarea mea catre dumneavoastra ar fi daca CNP-ul tatalui meu pe anexa respectiva ar putea indica faptul ca este si el proprietar ? ; unde as putea obtine informatii referitor la acest lucru ?; ar trebui sa apelez la un avocat ?
Va multumesc anticipat !
Julluca
Dupa cum se pare nu pot merge eu sa scot extras de carte funciara sau certificat fiscal , acestea se elibereaza proprietarului , cum as putea cere eliberarea acestora ?
Ultima modificare: Duminică, 16 Ianuarie 2011
nama, utilizator
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 19:38, 15 Ianuarie 2011
Ati avea nevoie de un certificat de rol fiscal, sau un extras de carte funciara!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare vanzare-cumparare casa autogeneral autogeneral Buna ziua. Am o mare rugaminte : In curand, voi cumpara o casa la tara. Ideea e ca nu stiu deloc la ce sa ma astept si nici ce acte sa cer de la vanzator, ca ... (vezi toată discuția)
Cum se împarte o casa și terenul aferent smcdali smcdali Bună ziua, tatăl meu a decedat de curând. Casa și terenul nu știu, încă, dacă au fost trecute pe numele bunicului sau al tatălui meu.. De fapt nu am ... (vezi toată discuția)
Supliment succesiune pentru extensie constructie VectorC VectorC Buna ziua. Sunt mostenitorul unei case de vacanta care a apartinut parintilor mei, ambii decedati. Casa a fost construita in 1994 si extinsa in 1998 fara ... (vezi toată discuția)