avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plangere penala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plangere penala

Am o fetita de trei ani si in urma unui proces de incredintare minor,tatalui i s-a accordat program de vizita elaborat,la data de 17 dec trebuia sa i-o dau la ora 18 dar fiindca fetita dormea l-am chemat doar la ora 19,pt acea ora diferenta mi-a facut plangere penala.Intre timp am aflat ca a depus din nou recurs ,cat de rau ma poate afecta aceasta plangere avand in vedere ca a fost in interesul minorei,din partea lui nu se cere totusi putina intelegere,pentru el e doar un obiect fara suflet si nevoi?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:20, 16 Ianuarie 2011
nu este nici o problema. intirziere de o ora ptr ca fetita dormea nu este o infractiune. si nici la recurs nu va afecteaza dar va recomand sa fiti reprezentata de un avocat la recurs ptr simplul motiv ca cine va cistiga recursul este invingatorul bataliei.
Sotul va incerca sa aduca in recurs dovada atitudinii dvs,depunand un certificat din care sa rezulte ca introdus plangere penala impotriva dvs.
Nu vor fi probleme,astfel cum nu vor fi probleme cu privire la lipsa de maleabilitate pe care relatati ca o invoca sotul dvs in recurs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare sentinta dascal emilia dascal emilia in urma unui proces indelug pentru custodie si stabilirea unui program de vizita ,fostul concubin prin ordonanta ce i-a fost intocmita in 13 iulie a primit ... (vezi toată discuția)
Scoatere copil din tara anymaryh anymaryh buna ziua! va rog sa ma ajutati intr-o problema : eu si cu sotia suntem casatoriti, din care a rezultat o fetita (acum are 7 ani), noi nu mai suntem inpreuna ... (vezi toată discuția)
Divort - minori si familie EMILO69 EMILO69 Buna ziua, va prezint mai jos cazul meu de divort cu minori si intreb consultantii in domeniu cum este posibil asa ceva si ce solutii am...!? In data de ... (vezi toată discuția)