in urma unui proces indelug pentru custodie si stabilirea unui program de vizita ,fostul concubin prin ordonanta ce i-a fost intocmita in 13 iulie a primit dreptul de a o lua pe fetita noastra de trei ani la domiciliul lui in perioade precizate dar de sarbatorile legale nu s-a facut nici o referire.Pe 7 dec am primit sentinta unde se specifica ca ar fi avut dreptul de a avea intalniri personale,drept urmare in 24 dec i-am dat fetita .Ulterior am primit instiintarea ca a facut recurs ,deci nu ar fi avut dreptul sa o tina la el tot Craciunul trebuind sa urmeze inca ordonanta.Mentionez ca mi-a facut plangere penala fiindca am intarziat o data cu o ora mai tarziu decat cea scrisa pe hartie,eu acum ce sa fac pt ca el a luat-o trei zile fara a avea dreptul,pot sa-i fac si eu plangere?sau in tribunal o sa conteze ca eu i-am dat-o si daca nu a avut acest drept?A scris in recurs ca nu sunt maleabila ,asta nu e o dovada de maleabilitate din partea mea ca a stat cu fetita de Craciun ?
Hotararile judecatoresti trebuie respectate.
Intrucat hotararea nu este definitiva si irevocabila,pana la solutionarea recursului,nu veti avea probleme,dvs.de fapt prinatitudinea dvs,manifestandu-va disponibilitatea pentru a o respecta.
Lipsa de maleabilitate nu este un motiv pentru a dmiterea recursului.
De fapt ,prin formularea acestei cereri catre procuror,sotul dvs ,incearca sa isi preconstituie probe.
Va incerca sa depuna la dosar adeverinta de parchet pentru a dovedi in recurs atitudinea dvs.
Plangere penala
dascal emilia
Am o fetita de trei ani si in urma unui proces de incredintare minor,tatalui i s-a accordat program de vizita elaborat,la data de 17 dec trebuia sa i-o dau la ... (vezi toată discuția)
Ma intitulez cornel
cornel878
cu respect am o problema la care sper sa ma puteti ajuta:in anul 2006am avut o relatie de concubinaj in urma caruia a rezultat o fetita care acum are virsta de ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori
mihamiha14
Buna ziua!Am depus actele de divort in aprilie 2009 si inca nu s-a terminat procesul.In prima instanta am obtinut custodia fetitei (avea 4 ani la acea data) si ... (vezi toată discuția)