avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incalcare sentinta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incalcare sentinta

in urma unui proces indelug pentru custodie si stabilirea unui program de vizita ,fostul concubin prin ordonanta ce i-a fost intocmita in 13 iulie a primit dreptul de a o lua pe fetita noastra de trei ani la domiciliul lui in perioade precizate dar de sarbatorile legale nu s-a facut nici o referire.Pe 7 dec am primit sentinta unde se specifica ca ar fi avut dreptul de a avea intalniri personale,drept urmare in 24 dec i-am dat fetita .Ulterior am primit instiintarea ca a facut recurs ,deci nu ar fi avut dreptul sa o tina la el tot Craciunul trebuind sa urmeze inca ordonanta.Mentionez ca mi-a facut plangere penala fiindca am intarziat o data cu o ora mai tarziu decat cea scrisa pe hartie,eu acum ce sa fac pt ca el a luat-o trei zile fara a avea dreptul,pot sa-i fac si eu plangere?sau in tribunal o sa conteze ca eu i-am dat-o si daca nu a avut acest drept?A scris in recurs ca nu sunt maleabila ,asta nu e o dovada de maleabilitate din partea mea ca a stat cu fetita de Craciun ?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:16, 16 Ianuarie 2011
Hotararile judecatoresti trebuie respectate.
Intrucat hotararea nu este definitiva si irevocabila,pana la solutionarea recursului,nu veti avea probleme,dvs.de fapt prinatitudinea dvs,manifestandu-va disponibilitatea pentru a o respecta.
Lipsa de maleabilitate nu este un motiv pentru a dmiterea recursului.
De fapt ,prin formularea acestei cereri catre procuror,sotul dvs ,incearca sa isi preconstituie probe.
Va incerca sa depuna la dosar adeverinta de parchet pentru a dovedi in recurs atitudinea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala dascal emilia dascal emilia Am o fetita de trei ani si in urma unui proces de incredintare minor,tatalui i s-a accordat program de vizita elaborat,la data de 17 dec trebuia sa i-o dau la ... (vezi toată discuția)
Ma intitulez cornel cornel878 cornel878 cu respect am o problema la care sper sa ma puteti ajuta:in anul 2006am avut o relatie de concubinaj in urma caruia a rezultat o fetita care acum are virsta de ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori mihamiha14 mihamiha14 Buna ziua!Am depus actele de divort in aprilie 2009 si inca nu s-a terminat procesul.In prima instanta am obtinut custodia fetitei (avea 4 ani la acea data) si ... (vezi toată discuția)