avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Sunt obligat sa platesc si contributie la CNSAS ?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Sunt obligat sa platesc si contributie la CNSAS ?

Fiind asociat unic (NU SUNT ANGAJAT ) am cartea de munca depusa la casa de pensii . Sunt obligat sa platesc si contributie la CNSAS ?
Cel mai recent răspuns: Dedep , utilizator 17:06, 18 Ianuarie 2011
Contributia la sanatate se plateste pentru un venit. In mesajul dvs nu spuneti ce venituri obtineti.
venitul sunt devidentele pe care nu le ridic,le reinvestesc
Pentru veniturile din dividente nu se plateste cass.
daca nu mai am loc de munca, dar nici somer nu sunt, trebuie sa platesc contributia de asigurari de sanatate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii asociat unic ? ady23 ady23 Sunt asociat unic (am cartea de munca la casa de pensii ,unde prin contract imi platesc contributia ) nu am un alt venit in afara de devidente as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Obligatia mea este ? ady23 ady23 Sunt asociat unic (am cartea de munca la casa de pensii ,unde prin contract imi platesc contributia ) nu am un alt venit in afara de devidente as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Contract de asigurare in sistemul public de sanatate cristina1966 cristina1966 As vrea sa-mi fac o asigurare medicala la CNSAS,pana acum nu avut o asigurare,va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez si cat ar trebuii sa ... (vezi toată discuția)