avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Fond mutual
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Fond mutual

Buna ziua,

In octombrie 2009 am cumparat un numar de actiuni la fondurile monetar si obligatiuni ale BCR. La data subscrierii veniturile realizate din acet tip de investitie nu se impozitau.
Am vandut actiunile in septembrie 2010. Am primit declaratia de impunere pentru castigul total realizat in perioada oct 2009 - sept 2010.
Intrebarea mea este daca este corect ca impozitarea cu 16 % sa se aplica de la data subscrierii sau numai de la data intrarii in vigoare a legii privind impozitarea dobanzilor si altor castiguri ?

Alte discuții în legătură

Fisa de portofoliu oanabarbulescu oanabarbulescu Buna seara, sotul meu a investit o anumita suma de bani in titluri de participare la fonduri deschise de investitii in urma cu un an. In data de 30 sept ... (vezi toată discuția)
Impozit pe investitii veronica rad veronica rad As dori sa pun in discutie modul de calcul a impozitului pe castigurile realizate din tranzactionarea valorilor mobiliar etranzactionate la Bursa de Valori ... (vezi toată discuția)
Salarizare 2011 roman gheorghe roman gheorghe Sunt cadru didactic.În urma proceselor avute am cîştigat în instanţă cu titlu executoriu mărirea cu 33% a salariului începănd cu luna oct.2009.Acestă ... (vezi toată discuția)