avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare

Sunt cadru didactic, am câștigat in instanță aplicarea legii 221/ 2008 printr-o hotarâre definitivă și irevocabilă, dată în 2010. Vă rog să-mi spuneți dacă această hotarâre se poate aplica din 2011 prin calcularea corectă a salariului (deoarece dacă lg 221/2008 s-ar fi aplicat la timp alta ar fi fost valoarea salariului în ianuarie 2010), iar pentru restanțele datorate până la 31.12.2010 să mi se calculeze valoarea cu indicii de inflație, valoare ce mi se va acorda ulterior conform ultimelor acte legislative.
Vă mulțumesc anticipat , tuturor celor care mă puteți lămuri!
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 14:42, 16 Ianuarie 2011
Conteaza ce a hotarat instanta. daca exista diferente ce nu pot fi calculate in faza de executare , ar trebui sa deschideti un nou proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale invatamant Nina Popescu Nina Popescu Buna seara! Sunt cadru didactic in Scoala Gimnaziala Nr. 1 din Micesti, jud. Arges. Mentionez ca nu eram membru de sindicat in perioada in care colegii mei ... (vezi toată discuția)
Plata diferente salariale conform legii 85/2016 andrei_70 andrei_70 Va abordez pe aceasta cale deoarece am nelamuriri cu privire la aplicarea legii 85/2016. Speta este urmatoarea: Unitatea noastra a fost data in judecata ... (vezi toată discuția)
Nu se retin?| arhontele arhontele Pentru restante salariale nu se retine \"contributia la sanatate\"? (vezi toată discuția)