avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrare in legalitate - obtinere autorizatie de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrare in legalitate - obtinere autorizatie de constructie

Buna ziua,

Intre 1996 si 2000 am construit o casa pe un teren in Bucuresti. Am apelat la mai multe persoane in acea perioada, inclusiv arhitecti, care mi-au promis obtinerea unei autorizatii de constructie dar neseriozitatea lor m-a pus in situatia in care am terminat casa si am ramas fara aceasta.

Am reusit sa declar constructia la fisc in anul 2000 si de atunci s-a platit in fiecare an impozitul. Exista si contracte la utilitati (apa, curent, gaze) - toate facute in perioada mentionata mai sus.

As dori sa intru in legalitate, si sa obtin o autorizatie de constructie, si vroiam sa stiu care sunt pasii necesari pentru a face asta.

Va multumesc anticipat pentru timpul si raspunsurile dvs.
Cu stima.
Cel mai recent răspuns: autorizatii-constructii , utilizator 11:44, 28 Iulie 2011
daca aveti proiectul de arhitectura se poate obtine intrare in legalitate chiar daca s a construit fara AC si fara sa luati amenda, pentru mai multe detalii accesati www.autorizatii-constructii.ro , lucrari fara autorizatie de construire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa construita fara autorizatie florinach florinach Buna ziua , va rog sa ma invatati cum pot obtine autorizatia de constructie pentru o casa construita intre anii 1999-2001 in Bucuresti, pentru care nu am ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie imobil terminat in 2002, intrarea in legalitate rupa rupa buna ziua - în anul 1998 am inceput o constructie fara autorizatie , a fost terminata in 2002 fara probleme , acum doresc sa fac cadastru , intabulare , dar ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa bogsmc bogsmc Buna ziua, Am dobandit o casa printr-un act de adjudecare.Casa a fost construita fara autorizatie de constructie si din acest motiv nu mai pot face ... (vezi toată discuția)