Intre 1996 si 2000 am construit o casa pe un teren in Bucuresti. Am apelat la mai multe persoane in acea perioada, inclusiv arhitecti, care mi-au promis obtinerea unei autorizatii de constructie dar neseriozitatea lor m-a pus in situatia in care am terminat casa si am ramas fara aceasta.
Am reusit sa declar constructia la fisc in anul 2000 si de atunci s-a platit in fiecare an impozitul. Exista si contracte la utilitati (apa, curent, gaze) - toate facute in perioada mentionata mai sus.
As dori sa intru in legalitate, si sa obtin o autorizatie de constructie, si vroiam sa stiu care sunt pasii necesari pentru a face asta.
Va multumesc anticipat pentru timpul si raspunsurile dvs.
Cu stima.
daca aveti proiectul de arhitectura se poate obtine intrare in legalitate chiar daca s a construit fara AC si fara sa luati amenda, pentru mai multe detalii accesati www.autorizatii-constructii.ro , lucrari fara autorizatie de construire.
Intabulare casa
bogsmc
Buna ziua,
Am dobandit o casa printr-un act de adjudecare.Casa a fost construita fara autorizatie de constructie si din acest motiv nu mai pot face ... (vezi toată discuția)