avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie hadicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie hadicap

ma numesc florina sunt operata din anul 2005 de kist hidatic in urma careia mia fost extirpat rinichiul sting anul trecut am auzit ca pot beneficia de pensie de handicap am mers la comisie aici la noi cu toate iesirile din spital din care reiese acest lucru dar medicul foarte pasiv imi da un raspuns ca si cum ar fi normal sa nu ai un rinichi ca daca imi functioneaza celalalt normal nu pot beneficia de acest drept oare celalalt daca preia functiile celuilant mai poate functiona normal.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de handicap flori_dragomir2000 flori_dragomir2000 Buna ziua.Acum 4 ani am suferit o interventie chirurgicala in urma careia mi s-au extirpat un rinichi si splina.Am aflat ca pot beneficia de ajutor de handicap ... (vezi toată discuția)
Încadrare handicap Constantin69 Constantin69 Bună ziua, Mă numesc Constantin, am varsta de 18 ani si sunt din neamț. In anul 2009 am suferit un accident in urma căruia am fost operat si mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Conditii obtinere indemnizatie de handicap si pensie de invaliditate cezarviorel cezarviorel Buna ziua,ma numesc ivancescu viorel din jud Botosani com. Ungureni ,am 48 de ani si am urmatoarele probleme , avind probleme cu piciorul drept am fost operat ... (vezi toată discuția)