avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Încadrare handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Încadrare handicap

Bună ziua, Mă numesc Constantin, am varsta de 18 ani si sunt din neamț. In anul 2009 am suferit un accident in urma căruia am fost operat si mi-a fost extras rinichiul drept, precum si găsirea unui chist la ficat. Până la vârsta de 18 ani am fost încadrat in gradul grav de handicap, urmând ca la o reevaluare sa sa modifice in accentuat. Odată cu împlinirea vârstei de 18 ani, am mers pentru reevaluare si încadrare la adulți, depunand dosarul si asteptând un răspuns. Astăzi am primit răspunsul, in urma căruia nu am mai fost încadrat in niciun grad de handicap. Doresc sa fac o contestație, in urmă căreia să-mi reprimesc gradul. Mă puteți ajuta cu câteva sfaturi, cu privire la ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Constantin69 , utilizator 21:17, 3 Ianuarie 2018
Puteti contesta decizia la Instanța de Contencios Administrativ - tribunalul -, în termen de 30 de zile de la comunicare.
O sa depun zilele astea o contestație la secretariatul DGASPC Neamț, sper ca Comisia superioara sa își faca treaba asa cum trebuie.
Comisia Superioara nu mai exista.

Decizia se contesta direct in instanta.
Am inteles, multumesc pentru răspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in executare a deciziilor comisiei superioare de evaluare a persoanelor cu handicap lucretia voinea lucretia voinea Care sunt documentele pe care le intocmeste DGASPC in vederea punerii in executare a deciziilor Comisiei superioare de evaluare a persoanelor cu handicap şi ... (vezi toată discuția)
Hidronefroza congenitala - incadrare in grad de handicap stefan2012 stefan2012 am un baiat de 7 ani si acuma o luna a fost diagnosticat cu hidronefroza stanga grad 4,rinivhi drept hipertrofiat compensator,hipetrofie ponderala ... (vezi toată discuția)
Dosar handicap copil Crystyana30 Crystyana30 Buna ziua, in urma depunerii dosarului de handicap am primit neincadrarea in grad de handicap pe motiv ca diagnosticul copilului nu este prevazut in lege, cu ... (vezi toată discuția)