avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program de restructurare nerespectat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program de restructurare nerespectat

Fac parte dintr-un program de restructurare - reorganizare FISE Electrica Serv care urma sa disponibilizeze 1300 de angajati din 6 zone ale tarii . Am primit un preaviz de 20 de zile conform contractului colectiv de munca care a expirat pe data de 3.01.2011 . Am mai primit un protocol intre sindicate si angajator prin care se prelungeste preavizul cu 10 zile lucratoare fara specificarea vreunei baze legale . Astazi se incheie si acest protocol .
In cazul in care nu voi primi compensatiile prevazute in contractul colectiv de munca si desfacerea contractului individual de munca astazi , ce sanse de castig in instanta pot avea?
Mentionez ca in 5 dintre zonele tarii programul s-a respectat . Doar in Moldova se tergiverseaza aplicarea lui .
Va rog sa ma sfatuiti cum este mai bine sa procedez corect . Multumesc.

Alte discuții în legătură

Schimbare functie alex44 alex44 Lucrez de 3 ani ca inginer intr-o firma (srl) cu mai mult de 100 angajati,dar care nu are contract colectiv de munca.acum cateva zile,pe 23,mi s-a pus in fata ... (vezi toată discuția)
Salariile compensatorii nu se mai acorda? ContSters81953 ContSters81953 Lucrez personal contractual la o directie de sanatate publica si am intrat in preaviz de concediere pe motiv de restructurare.Contractul colectiv de munca la ... (vezi toată discuția)
Restructurarea postului - va rog sa-mi dati un sfat! richard haideu richard haideu Buna seara! Vreau sa va multumesc mult pentru sfaturi! Astazi am primi notificarea de preaviz privind desfiintarea postului meu de economist/marketing ... (vezi toată discuția)