avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program de restructurare nerespectat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program de restructurare nerespectat

Fac parte dintr-un program de restructurare - reorganizare FISE Electrica Serv care urma sa disponibilizeze 1300 de angajati din 6 zone ale tarii . Am primit un preaviz de 20 de zile conform contractului colectiv de munca care a expirat pe data de 3.01.2011 . Am mai primit un protocol intre sindicate si angajator prin care se prelungeste preavizul cu 10 zile lucratoare fara specificarea vreunei baze legale . Astazi se incheie si acest protocol .
In cazul in care nu voi primi compensatiile prevazute in contractul colectiv de munca si desfacerea contractului individual de munca astazi , ce sanse de castig in instanta pot avea?
Mentionez ca in 5 dintre zonele tarii programul s-a respectat . Doar in Moldova se tergiverseaza aplicarea lui .
Va rog sa ma sfatuiti cum este mai bine sa procedez corect . Multumesc.

Alte discuții în legătură

Schimbare functie alex44 alex44 Lucrez de 3 ani ca inginer intr-o firma (srl) cu mai mult de 100 angajati,dar care nu are contract colectiv de munca.acum cateva zile,pe 23,mi s-a pus in fata ... (vezi toată discuția)
Salariile compensatorii nu se mai acorda? ContSters81953 ContSters81953 Lucrez personal contractual la o directie de sanatate publica si am intrat in preaviz de concediere pe motiv de restructurare.Contractul colectiv de munca la ... (vezi toată discuția)
Drepturile mele in cazul unui preaviz dat de angajator myky32 myky32 buna seara.am o problema.acum 2 zile am primit din partea conducerii companiei unde lucrez o decizie prin care am fost informat ca firma isi restrange ... (vezi toată discuția)