avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii DECLARATIIFISCALE
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

DECLARATIIFISCALE

Am o intrebare..ptr luna decembrie 2010 pastram aceleasi tip declaratii fiscale ...iar ptr luna ianuarie 2011 se va schimba??/
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 22:40, 17 Ianuarie 2011
Asteptati sa vedeti ce informatii comunica cei de la Administratia Financiara.
Fisele fiscale pe care le veti intocmi pana in data de 28 feb vor contine doar informatiile din 2010(ian2010-dec2010)
daniela85 a scris:

Am o intrebare..ptr luna decembrie 2010 pastram aceleasi tip declaratii fiscale ...iar ptr luna ianuarie 2011 se va schimba??/
Va multumesc!

Declaratiile fiscale pentru decembrie au ramas aceleasi ( 100, 102, 300), pentru luna ianuarie vom folosi faimoasa, numaipomenita extraordinara Declaratie 112=D>#-o#-o:stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Microintreprinderile la ce termene depun dec. 100.102 si 300 Lilicaa Lilicaa Microintreprinderile care depuneau declaratiile trimestrial (dec. 100,102 si decontul 300), dupa trecerea lor ca platitori de impozit pe profit, la ce termene ... (vezi toată discuția)
Trebuia sau nu modificat vectorul fiscal la momentul suspendarii activotatii unei societati? nicoc nicoc In noiembrie 2009 am suspendat activitatea firmei (micro pe vremea aceea, cu un singur angajat care a demisionat la momentul suspendarii). Ar fi trebuit depusa ... (vezi toată discuția)
Obligatii plata accesorii pentru asociatie de la afp de sector m.belu m.belu Asociatia a primit de la AFP de sector o Decizie referitoare la obligatiile de plata accesorii, cca 300 lei : accesorii pentru impozite pe venituri salariale, ... (vezi toată discuția)