avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere auto

Buna,
am cumparat o masina de la un intermediar care a cumparat-o de la o firma doar cu factura, nu a mai facut celelalte acte, cerfiticat fisacl etc.
Intermediarul a folosit-o o jumatate de an dupa care am luat-o eu. Cu intermediarul am facut toate actele pentru inmatriculare, dar mai am nevoie de certificatul fiscal al firmei, proprietarul din acte.
Am contactat proprietarul si mi-a spus ca intermediarul i-a dat nu stiu ce teapa de 1500 lei si ca daca eu nu ii dau cei 1500 lei el nu imi da certificatul fiscal si imi va radia masina de la politie ca sa nu mai pot circula.
Intrebarea este: poate radia masina? Tinand cont ca toate actele masinii sunt la mine, certificatul de inmatriculare, cartea masinii, numerele de inmatriculare.
Ce ar trebui sa fac?
Va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 10:27, 17 Ianuarie 2011
Daca nu are actele masinii nu o poate radia,decat prin hot. judecatoreasca.Daca masina este trecuta pe firma,din cate stiu eu nu se face nici contract de v-c si nu trebuie nici fisa fiscala,ajunge doar factura ,cu conditia sa fie semnata si stampilata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculari auto si radieri eugen buleandra eugen buleandra am cumparat o masina din targ,masina fiind vanduta de un intermediar,cand am contactat adevaratul proprietar pentru a face actele masinii,acesta mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare masina Alex4u Alex4u Buna dimineata:(( am si eu o intrebare daca am facut o prostie sau nu:( am cumparat o masina de la un al 3-lea intermediar povestea\\" Proprietar Ion Vrancea ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto cu probleme. AYF1 AYF1 In 2014 am cumparat o masina de la o persoana ( intermediar ) care nu este proprietarul in acte al autoturismului. Nu mi s-a dat fiscal ( mai pe scurt am luat ... (vezi toată discuția)