avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua, o prietena de a mea doreste sa divorteze, ambii parteneri au domiciliul in buletin in sectorul 2, in pantelimon, sotul nu este de acord cu acest divort, exista si un copil minor in varsta de 1 an si 5 luni, unde trebuie depuse actele de divort, la judecatoria sectorului 2, care sunt pasii, cand depunde actele de divort i se da si un termne pentru prima infatisare, ce acte trebuie aduse mai ales ca nu este cu acordul partilor, se pot depune actele de divort si fara prezenta unui avocat cel putin la inceput? Multumesc din suflet anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 09:55, 17 Ianuarie 2011
Depuneti la JS2 actiune divort, taxa timbru 39lei +Timbru judiciar 0,3 bani, certificat casatorie original si copie certificat nastere.
Cand depuneti actiunea primeste termen in cunostinta; daca apreciati ca puteti redacta singura o actiune de divort, se poate si fara asistenta unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru divort? laura28 laura28 Buna ziua, Sunt casatorita de un an , si vreau sa divortez . Nu dispun de bugetul necesar pentru a platii un avocat asa ca am nevoie de ajutor deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar de divort laviniaMMM laviniaMMM se poate sa depun singura dosarul de divort? fara sa apelez la un avocat? vreau doar incheierea casatoriei si revenirea la numele anterior. apartin de ... (vezi toată discuția)
Dosar divort doru anghel doru anghel vreau sa depun dosar pt divort zilele astea si vreau sa stiu daca taxa de timbru este tot 39 lei si timbrul juridic de 0.3 lei (divort simplu, fara partaj, ... (vezi toată discuția)