avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general deducere cheltuieli
Discuție deschisă în Contabilitate în general

deducere cheltuieli

am o intreprindere individuala si am un contract de comodat cu un srl pentru spatiul inchiriat. as vrea sa stiu daca imi pot deduce eu cheltuielile de intretinere(ex. factura de lumina) daca acestea vin pe numele srl-ului.
da, va puteti deduce orice fel de cheltuiala de intretinere a spatiului respectiv chiar daca facturile vin pe srl
ma puteti ajuta si cu un art de lege referitor la asta?
Normele de aplicare a art. 48 din Codul fiscal pct. 39.
,,Sunt cheltuieli deductibile şi cele efectuate pentru întreţinerea şi funcţionarea spaţiilor folosite pentru desfăşurarea afacerilor chiar dacă documentele sunt emise pe numele proprietarului, şi nu pe numele contribuabilului,,.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile camypos camypos Apelez din nou la priceperea celor familiarizati cu acest forum. As vrea sa stiu ce interpretare dati ultimului aliniat de la pct. 38 din Normele de ... (vezi toată discuția)
Sediu inchiriat, dotare cu aer conditionat foneagheorghe foneagheorghe Buna ziua, Sunt pfa practician in insolventa, am sediul inchiriat legal si doresc sa stiu cum pot deduce plata pentru o instalare de aer conditionat ... (vezi toată discuția)
Facturile de utilitati la un pfa cu sediul in locuință. Criss79 Criss79 buna ziua! Facturile de utilitati pentru un pfa cu sediul in locuinta si ctr de comodat intre proprietar si pfa se deduc in totalitate sau exista o cota parte ... (vezi toată discuția)