Buna ziua.As dori sa va intreb de exemplu:Causa divortului este ca sotul meu are deja alta persoana.Din causa acestei persoane ajungem la divort .Nu reusesc sa ma pun de acord cu el in privinta fetitei pentru ca el pretinde ca atunci cand ar trebui sa stea cu fetita sa fie prezenta si amanta lui,eu nu sunt de acord .Din causa acestei persoane bineinteles si a sotului meu casnicia se termina aici,nu este o persoana serioasa si nu cred ca fetita mea are de invatat nimic de la ea.Este prea mult pentru mine,imi este de ajuns sa-l vad pe el in prezenta ei si a copilului ei(ea are si o fetita de 2 ani).Cum ar trebui sa procedez?Fetita mea (a noastra )deja se gandeste ca tatal ei pleaca de acasa sa stea cu un alt copil si o alta .....DOAMNA chiar daca sotul meu spune tot timpul ca-i vrea binele si pentru ea o sa fie tot timpul,Stau si ma intreb cand o persoana face asa ceva ce are in cap??Va multumesc din suflet.
Si dupa divort sotul dv. in afara de obligatii ( plata pensiei de intretinere) are si drepturi, respectiv de a avea legaturi personale cu minora iar modul in care acestea se vor exercita se va stabili exact de instanta de judecata avind in vedere toate imprejurarile cauzei, respectiv si cele aratate de Dv. in mesaj.
Va multumesc pentru raspuns.Eu sunt absolut de acord ca sotul meu sa vada copilul,cat o sa reuseasca dansul.La procesul de divorz eu as putea cere ,ca fetita sa nu fie in preajma acestei persoane?care pentru sotul meu exista deja(dumneavoastra ce parere ati avea despre o persoana care cu cateva zile inainte si dupa nunta a mers cu sotul meu ?),pentru mine nu este o persoana serioasa de aceea nu cred ca prezenta ei alaturi de fetita noastra poate aduce ceva pozitiv sa nu mai vorbim de mesajele jignitoare pe care le-a trimis la adresa mea.Va multumesc
Divort
ContSters167014
Buna seara.va rog sa imi raspundeti daca este posibil.Sotul meu care are o relatie extraconjugala vrea divortul .Dar condiziile le pune tot el.Fiind un copil ... (vezi toată discuția)