avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Transfer in interesul serviciului
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Transfer in interesul serviciului

in cazul transferului in interesul serviciului cine face cererea de transfer functionarul public sau autoritatea la care se face transferul?
Cel mai recent răspuns: lani , utilizator 09:25, 18 Ianuarie 2011
Institutia unde se va face transferul face solicitarea.
in urma solicitarii institutiei la care se face transferul, functionarul mai trebuie sa faca cerere catre conducatorul institutiei de unde se transfera?
nu, functionarul va semna ca este de acord pe raspunsul unitatii de unde se transfera, raspuns care se transmite institutiei unde se transfera

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ce pot face in cazul in care am aprobarea unei institutii ... Majin Majin Buna ziua! Ce pot face in cazul in care am aprobarea unei institutii de stat pentru a ma transfera dar unitatea in care lucrez refuza transferul? (vezi toată discuția)
Care este baza legala? Danaioana Danaioana Buna ziua, Am o solicitare de [b]transfer [/b]a unui functionar public numit pe baza unui concurs pe [b]perioada determinata[/b], intr-o anume institutie ... (vezi toată discuția)
Transfer functionar public Siramos Siramos Buna ziua! Sunt functionar public si am fost admis prin transfer la cerere la alta institutie publica. Am inteles din lege ca angajatorul poate refuza ... (vezi toată discuția)