avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere fara permis

Inculpatul AB a fost condamnat in anul 2009 pentru infractiunea de a conduce un autovehicul fara a avea permis de conducere, si i s-a aplicat o pedeapsa de 1 an cu suspendare cu 3 ani de incercare. In 2010 safarseste aceeasi fapta, pedeapsa anterioara ii este revocata si este condamnat la 1 an si 2 luni cu executare. Exista vreo posibilitate ca in calea de atac sa ii fie schimbata incadrarea intr-una din pedepsele care nu implica executarea?
Cel mai recent răspuns: ContSters185920 , utilizator 12:41, 17 Ianuarie 2011
ce infractiuni aveti in vedere cand solicitati schimbarea incadrarii juridice?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

interpretare sent. de cond.pentru conducere sub influenta alcoolului- obtinerea permisului de conducere dupa anulare/termen ralucaciobanu ralucaciobanu Am fost prins baut cu masina cu o alcolemie peste limita va rog sa imi spuneti ce inseamna sentinta care a data in judecata k eu nu prea inteleg mare lucru ... (vezi toată discuția)
Condamnat definitiv - lamurire decizie judecatoreasca lorelei86 lorelei86 \\"Solutie: În baza art. 87 alin. 5 din OUG 195/2002 cu aplicarea art. 74 litera a C.p. şi art. 76 alin. 1 litera d şi art. 3201 Cod. procedură penală ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare, redobandire permis lepadatunelu lepadatunelu buna . va rog sa ma ajutati privind redobandirea permisului de conducere, azi am primit condamnarea de un an cu suspendare privind conducerea unui autovehicul ... (vezi toată discuția)