avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

cat timp ai la dispozitie pentru a depune dosaru pentru somaj eu trebuie sa astept 10 zile dupa decizie pentru ca sediu firmei se afla in alt jud
Cel mai recent răspuns: ancastefan2008 , utilizator 14:51, 17 Ianuarie 2011
1. Daca depuneti dosarul la AJOFM in termende 30 de zile de la data concedierii veti primi indemnizatie de somaj de la data concedierii.
2. Daca depuneti dosarul mai tarziu (dar nu mai mult de 12 luni) veti primi indemnizatie de somaj de la data depunerii dosarului. Perioada de acordarte a indemnizatiei de somaj ramane aceeasi.
va multumesc de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa ccc maea maea buna seara!lucrez la o firma di noiembrie 2004,iar in aprilie 2008 am nascut.acum,dupa 2 ani m-am intors la munca,am lucrat o luna din20 aprilie pana in 20 mai ... (vezi toată discuția)
La cat timp dupa incetarea ccc trebuie depuse actele la somaj si care sunt pasii pentru aceasta? crynarusu crynarusu Buna ziua fetita mea inplineste 2 ani pe 3 aprilie,as vrea sa stiu care sint pasi pe care treb sa ii urmez ptr a depune actele de somaj?dupa terminarea cic in ... (vezi toată discuția)
Exista cumva un termen anume in care trebuie sa te incadrezi, pentru a depune actele pentru somaj? andreea nicoleta andreea nicoleta Cartea mea de munca a fost inchisa cu data de 21.05.2010, eu cat timp am la dispozitie pt a-mi depune dosarul de somaj? (vezi toată discuția)